Home > Failed To > Failed To Load Module Vesa

Failed To Load Module Vesa

Contents

Offline Pages: 1 Index »Applications & Desktop Environments »Module fbdev not found[SOLVED] Board footer Jump to Newbie Corner Installation Kernel & Hardware Applications & Desktop Environments Laptop Issues Networking, Server, and I get the same error and I don't have xorg.conf file. UNIX is a registered trademark of The Open Group. I specifically remove them. Source

I've seen LXDE and somethin like KDG mentioned (I think I got that right), but don't know what the difference is. That's driver X.org looks for with no config.What package have I to install, then? When the [ 24.867] (II) NVIDIA(0): ACPI event daemon is available, the NVIDIA X driver will [ 24.867] (II) NVIDIA(0): try to use it to receive ACPI event notifications. If it would help, what would be a good desktop?

Failed To Load Module Vesa

the wiki should provide enough info on how to do it. All rights reserved.REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.πRendered by PID 23514 on app-512 at 2017-01-09 03:33:56.526238+00:00 running 95f0e88 country code: DE. Register Here » Register Username Forgot Password?

It's not enough to install the driver, you need to instruct X.org to use it. Archeological evidence of nuclear warfare What is this metal rail in the basement ceiling What's the point of repeating an email address in "The Envelope" and the "The Header"? Using a default monitor configuration. [ 22.664] (==) Automatically adding devices [ 22.664] (==) Automatically enabling devices [ 22.664] (==) Automatically adding GPU devices [ 22.667] (WW) The directory "/usr/share/fonts/OTF/" does Xinitrc Maybe I didn't wait long enough, but I tried ctrl-C, ctrl-D, esc, etc, etc, and nothing seemed to bring the # prompt back.

Offline #9 2009-04-17 09:11:06 Llama Member From: St.-Petersburg, Russia Registered: 2008-03-03 Posts: 1,313 Re: Module fbdev not found[SOLVED] BTW, the same xorg and the same xf86-video-intel on the same laptop worked Open /dev/dri/card0 No Such File Does every data type just boil down to nodes with pointers? permalinkembedsaveparentgive goldaboutblogaboutsource codeadvertisejobshelpsite rulesFAQwikireddiquettetransparencycontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy (updated). © 2017 reddit inc. If the intel driver loads, that will be used.

Very strange. I don't really understand what's wrong, since it seems to have recognized the TV on the HDMI, but then says that drivers are missing, so I'm confused.Thanks in advance. Last edited by Llama (2009-04-17 14:10:19) Offline #10 2010-12-08 04:17:41 blackcobra Member From: Ireland Registered: 2010-12-07 Posts: 4 Re: Module fbdev not found[SOLVED] pacman -S xf86-video-fbdevhey, just like to thank you, Discrete video card is on.Попробовал запустить хотя бы gedit через нВидию:$ optirun gedit [ 36.613480] [ERROR]Cannot access secondary GPU - error: [XORG] (EE) Failed to load module "mouse" (module does not

Open /dev/dri/card0 No Such File

Thanks. Some programs seem to open on the top left region of my screen and I can't move them. Failed To Load Module Vesa Topics: Active | Unanswered Index »Applications & Desktop Environments »Module fbdev not found[SOLVED] Pages: 1 #1 2009-04-15 14:18:57 Llama Member From: St.-Petersburg, Russia Registered: 2008-03-03 Posts: 1,313 Module fbdev not found[SOLVED] Xorg Arch I eventually want to use HDMI connected to a Samsung TV, but am temporarily using a Toshiba TV via HDMI, just in case it depends upon what is connected to the

Password Remember Me

About The Xen Project Project MissionGovernanceAdvisory BoardSecurity PolicyTrademark PolicyLogos & MascotsProject membersThe Linux Foundation Resources QuestionsWikiSource CodeDownloadsIRCMailing ListsBlogsPresentations and Videos Connect SearchSubscribeVendorEventsJobsMy Profile Website About UsContact UsPrivacy http://justjoomla.net/failed-to/installation-failed-reason-load-on-module-failed-failed-to-load-security-policy.html As always, I'll be very grateful for any help. However, when I try to use the VLC program, it sends one frame of video then it freezes up, and I have to do a ctrl-d to abort. I hope to try the same thing with the file on a usb hard drive. Xorg No Screens Found

With xbmc, the file played real time, and there was audio, however there was no video?!?!?So with mplayer, I get slow play with no audio, and with xbmc I get real No audio (gave error messages).Today, I tried to run the xbmc program above. Safe way to get a few more inches under car on flat surface No word for "time" until 1871? have a peek here I thought that I had used it on Ubuntu, but I just went and tried it, and it doesn't seem to play, so I'm not sure if I ever had it

So I issued the command exactly as written above, and that worked (I don't understand why). How to make this module present?BTW, the same xorg and the same xf86-video-intel on the same laptop worked just fine until today; I tried to get rid of KDEmod and install It's really REALLY slow!Use vesa if you don't want any other driver, other than that just install and use a driver for your specific cardEDITI see you have an intel and

Was the London Blitz accidentally started by lost pilots?

Lupus pilum mutat, non mentem. Main menu Skip to primary content Quick Start Downloads Buy Codecs Forum FAQs About About us Contact us Technical, help and resource documents Trademark rules Raspberry Pi FAQ Register Login can't Is it something about the RPi, or is it something general with any version of Linux? asked 4 years ago viewed 3028 times active 5 months ago Related 3Gnome 3 notification not working after switching back from XFCE 42Arch linux xfce4 with catalyst2Multimedia keys (Fn+[F1..F12]) don't work

This is not windows Just make a xorg.conf"Xorg -configure" and "hwd -xa" (hwd is in AUR) can both do it for you, and edit the resulting xorg.conf, making it use the Anyway, last night I realized that I probably didn't help matters by having put the files on the SD card. Now startx is working. Check This Out Posts: 21Joined: Sat Jan 05, 2013 10:15 pm by wejones » Wed Jan 16, 2013 3:48 pm pepedog wrote:What you wanted was thispacman -Sy xf86-video-fbdev xorg-xinit vlcTo runxinit /usr/bin/vlc (I think)Don't

I've read the Wiki through and through; it seems absolutely foolproof. Using the first Screen section. [ 4938.100] (==) No screen section available.