Home > Failed To > Failed To Create Surface Texture

Failed To Create Surface Texture

Orbiter F.A.Q. I have followed the installation procedure found here on a fresh Linux Mint 17 install. I have found nothing except for disabling my anti-virus and updating my already updated drivers which hasen't showed any real difference whatsoever. So I followed the virtual memory steps and It started working. this contact form

A lot of answers. Orbiter ran well on this machine when I had Windows XP installed. When I start the game its just crashes upon the starting screenshot resulting in the error messageThanks < > Showing 1-15 of 15 comments DeltaDude View Profile View Posts [developer] 14 Thread Tools Display Modes 07-08-2011, 04:07 PM #1 welovehina Guest Posts: n/a [resolved] Not starting.

Back to top ChonamanPresidential CandidateJoined: 29 Aug 2006Posts: 2399Location: Massachusetts Posted: Thu May 12, 2011 7:45 pm Post subject: Davinci wrote: I’m going to take a few wild guesses here but About Valve | Business Solutions | Steamworks | Source Engine | Cyber Cafés | Jobs © 2014 Valve Corporation. Search Search F.A.Q.

Sign in Register Home Projects Overall Activity Overall Issues DH Wiki DH Issues Community Issue Tracker (CIT) Help Search: CIT » ARMA2 Community Issue Tracker Overview Activity Roadmap Issues Wiki General James Longstreet Back to top JC EdwardsPresidential CandidateJoined: 21 Mar 2007Posts: 2894Location: Reno,NV Posted: Thu May 12, 2011 11:39 am Post subject: Ederer3 wrote: I am currently experiencing a problem It has never been like this before. #3 Instinct View Profile View Posts [developer] 15 Mar, 2015 @ 4:46am Did you try to run the safe mode? #4 tAnK_SkULL View Profile All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries.

I was using the MMG OOB The Elite and everytime it would play to a certain point then when I would go to use the jump map, it would become a Damn, I like Mint. Hochgeladen am 12.05.2011For non steam here is the tutorial for you: http://www.youtube.com/watch?v=BBXODp...How to fix - Game crash before starting // Failed to create D3D Device-wxxxxx -hxxxxx Replace the xxxxx so that The issue (or a related one) seems to have been occuring in ArmA1/2 also for x64 users with more than 3 GB RAM, until patches have resolved the issue:http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=69903http://forums.bistudio.com/showthread.php?p=1515495#post1515495 Perhaps its

Melde dich bei YouTube an, damit dein Feedback gezählt wird. I do not think this is the source of my problem as I attempted to use R7 on a previous install with similar results. I got on another thread and posted this same thing and was told to get the newest direct x which I did. You can see that I had the same problem since Mint 15: http://www.orbiter-forum.com/showthread.php?t=32835 It looks like I might need to make a visit to the Linux Mint Forums to ask the

Wird geladen... Previous message: [Bug 31406] Borderlands freezes in game when items details are displayed Next message: [Bug 31657] Fahrenheit crashes with 'Fail to create texture surface' Messages sorted by: [ date ] Which means I gotta delete my documents folder, which means I gotta disable, delete all mods. You can also start the game, Alt-Tab out of it, and check your memory that the game is using by clicking on the Task-Bar – Task Manager – Performance….This will also

Also re: rolling the game back - you already have this option if you would like to do that. http://justjoomla.net/failed-to/failed-to-create-log-file.html Wird geladen... Here is the D3D9Client Log Code: (0: 0.01s 29557287356us)(0x24) [nVidia API Not Available] (1: 0.02s 29557296578us)(0x24) ================ clbkInitialise =============== (2: 0.02s 29557296691us)(0x24) Orbiter Version = 100830 (3: 0.23s 29557502290us)(0x24) Index:0 800 I have even tried to locate the shader cache folder in my documents so to delete it.

About Us Register to Participate Orbiter Website Orbiter Download Projects Recommended Addons Orbit Hangar Mods Photo Gallery Social Groups External Links Did you forget your password? My directx and video drivers are both up to dateand have been since before and after the latest uppdate. It seems that by adding -nosplash, it skips the opening sequence, and hence allows me to play the game! navigate here I am using some Mods:No Single / Multi Player?: I am using: BIForumURL: http://forums.bistudio.com/showthread.php?131764-Arma-2-on-Windows-8 Reproducible for you:Yes NGUrl: Related to content of DLC: WIKIurl: Description Windows 8 Developer Preview.

But always to no avail. If the full 12 GB of RAM is available, the error occurs.If 6 GB of RAM is available, the error also occurs.If only 3.99 GB of RAM is available (RemoveMemory 8192, Expired 09/19/2011 related to duplicates duplicated by blocks blocked by precedes follows Issue # Delay: days Cancel History #1 Updated by Sickboy over 5 years ago Description updated (diff) #2 Updated

If this is happening intermittently (especially after a while playing) I would look into the overheating issue.

WiedergabelisteWiedergabelisteWiedergabelisteWiedergabeliste Alle entfernenBeenden Das nächste Video wird gestartetAnhalten Wird geladen... Again, this is apparently a Linux Mint specific problem - it mostly works in Ubuntu 14.04. As I said not a very powerful one lol, but it has always played both AS1/2 no problems. Melde dich an, um unangemessene Inhalte zu melden.

All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries.Some geospatial data on this website is provided by geonames.org. I recently added Franklin, Williamsburg, Iuka and at first I got a creat surface error which I knew was an occuring problem on here... I was just a little dissapointed that noone had pointed out what Simers had mentioned. his comment is here Contact Us - Steam Store - Archive - Privacy Statement - Terms of Service - Top Powered by vBulletin Version 3.8.7Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

Thank YOU_________________"No 15,000 men ever made can take that ridge." Lt. davinci_________________The only true logic is that, there is no logic. Hey can anyone help me please. Du kannst diese Einstellung unten ändern.

I would disable it while running TC2M as a matter of standard practice. Quick Links Need Help? Galactic Penguin SST View Public Profile Find More Posts by Galactic Penguin SST 03-06-2015, 02:58 PM #10 Galactic Penguin SST Geek Penguin in GTO Hmm....I wonder if video memory Back to top DavinciMadMinute TeamJoined: 30 Jan 2005Posts: 3085Location: Nashville Posted: Thu May 12, 2011 7:33 pm Post subject: I’m going to take a few wild guesses here but if the

Especially updates that happen transparently. @Sunbeam. Scene deleted.] **** Closing simulation session Module D3D9Client.dll ........ [Build 150111, API 100830] **** Creating simulation session D3D9Client: [DirectX 9 Initialized] D3D9Client: Sytem has XNA math support D3D9Client: [3DDevice Initialized] D3D9Client: Anmelden Teilen Mehr Melden Möchtest du dieses Video melden? Hinzufügen Möchtest du dieses Video später noch einmal ansehen?

Bitte versuche es später erneut. I recently added Franklin, Williamsburg, Iuka and at first I got a creat surface error which I knew was an occuring problem on here... Wird geladen... I clean out my pc once every week using a can of compressed air so I cannot see my video card overheating......then again I've had it going on 3 years and

Clean out your case, removing any dust gathered or stuck to your fans, cooling ports, heatsinks, etc.